Mizuno ST 200 Driver

SKU: MST2D

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 459,00

Aanbiedingsprijs: € 429,00

Bij de ST200 drivers en woods staan lage spin en veel stabiliteit centraal, terwijl ook de langzame swingers door Mizuno niet worden vergeten.


Bij het ontwerpen van de ST200 drivers werkten de Japanse en Amerikaanse R&D teams van Mizuno voor het eerst samen, waardoor high-end materialen en vakmanschap konden worden gecombineerd met de expertise van de beste tourspelers.


De nieuwe lijn bestaat uit drie modellen die allemaal een gesmeed clubblad van sterk Beta 20141 titanium hebben (17% sterker dan bij de ST190 drivers), maar verschillende balvluchten bieden.


De stabiele ST200 genereert weinig spin en is zeer vergevingsgezind, wat hem lang en 'voorspelbaar' maakt. Het clubblad heeft verschillende diktes, waardoor de toegestane limiet qua trampoline-effect zo dicht mogelijk kan worden benaderd.


Volgens de ontwerpers behoudt het clubblad ook bij intensief gebruik zijn karakteristieken, zodat je niet op een gegeven moment door slijtage een te 'snelle' en illegale driver in je handen hebt.


Zowel in de kroon als de Wave zool is gewicht bespaard, wat is gebruikt in een 11-grams zoolgewicht om het zwaartepunt diep en laag in het clubhoofd te plaatsen. Dit resulteert in lage spin en maximale stabiliteit als de sweetspot wordt gemist.


Op verzoek van de tourspelers heeft het clubhoofd een plattere bovenkant en iets vlakkere lie-angle gekregen, terwijl het geluid meer solide is geworden.

* Vereiste velden

Normale prijs: € 459,00

Aanbiedingsprijs: € 429,00

Mizuno ST 200  Driver

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van MIZUNO

Aanvullende Informatie

Merk Mizuno