Footjoy GTxtreme

SKU: 10163

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,90

Zachter, duurzamer en meer grip... de GTxtreme handschoen van FootJoy heeft een upgrade gehad. Je handen zijn het enige lichaamsdeel dat contact met de golfclub heeft, dus een goede handschoen is essentieel. Marktleider FootJoy heeft de flexibele GTxtreme onder handen genomen, zodat hij zachter voelt, langer meegaat en nog meer grip biedt.


De palm van de GTxtreme is gemaakt van speciaal materiaal (zogenaamde FirberSof MicroTAC) dat zacht en duurzaam is, en in alle omstandigheden veel grip biedt. De achterkant van de hand en de vingers zijn uitgerust met flexzones, zodat de handschoen zeer precies past en optimale flexibiliteit biedt.


De gebruikte Lycra stof verhoogt tevens de ademende eigenschappen. Net als alle FootJoy handschoenen is de boord elastisch en ademend, wat samen met de schuin geplaatste afsluitflap zorgt voor een goede pasvorm en optimaal draagcomfort.


De GTxtreme is beschikbaar in de maten S-XXL en in verschillende kleuren, voor mannen, junioren en vrouwen.

* Vereiste velden

€ 19,90

Footjoy GTxtreme

More Views

Details

Een handschoen moet goed zitten en passen bij de weersomstandigheden denk aan:
Lengte vingers- breedte hand – nat/droog weer. De meeste golfers weten precies welke ze nodig zijn, twijfelt u neem dan vrijblijvend contact met ons op:
Drachten tel. 0512 - 546622 /  766228 - nijhofjan@sporthaantje.com
Zwolle tel. 038 - 4601788 / 8888381 - zwolle@sporthaantje.com

Aanvullende Informatie

Merk Footjoy

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):