Titleist 818 H2 Hybrid

SKU: TH2

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-3 werkdagen

Normale prijs: € 299,00

Aanbiedingsprijs: € 199,00

Volgens Titleist zijn hybrides geen 'rescue clubs' maar 'scorende clubs', en daarom hebben ze de nieuwe 816 hybrides volgepropt met technologie, om afstand, balvlucht en aanpasbaarheid te optimaliseren.
Zo hebben de hybrides net als de metalwoods een sleuf in de zool (Active Recoil Channel 2.0), die resulteert in een flexibel clubblad en dus veel lengte – ook als je de bal niet geweldig raakt.


Met de SureFit CG Weights (die je in een koker op de zool schuift) kan het zwaartepunt worden verplaatst, terwijl ook de aanpasbare SureFit hosel weer van de partij is om loft en lie te veranderen. Beiden helpen om voor elke golfer de ideale balvlucht te creëren: zowel hoog/laag als fade/draw.vlag kunt aanvallen', aldus Josh Talge, vice-president marketing van Titleist. 'Niet voor niets is Titleist de nummer 1 hybride op de PGA Tour.'


De 818 hybrides zijn beschikbaar met twee verschillende profielen, om spelers met verschillende swings en clubhoofdvoorkeuren te kunnen 'bedienen'.


De 818H1 is bedoeld voor golfers met een vlakke, vegende swing die de looks van een fairwaywood prefereren. Het grotere clubhoofd resulteert in een hoge vertrekhoek, veel afstand en optimale vergevingsgezindheid. De H1 is verkrijgbaar met 19, 21, 23, 25 en 27 graden loft.

Dankzij een 10 procent hoger traagheidsmoment (MOI) zijn de 818 hybrides stabieler en vergevingsgezinder dan hun voorgangers. De tweede generatie Active Recoil Channel – met flexibele insert van polymeer – zorgt voor meer balsnelheid, waar je de bal ook op het clubblad raakt

* Vereiste velden

Normale prijs: € 299,00

Aanbiedingsprijs: € 199,00

Titleist 818 H2 Hybrid

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van TITLEIST.

Aanvullende Informatie

Merk Titleist

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):