TaylorMade P7TW TIGER WOODS LIMITED EDITION

SKU: P7TW

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 2.199,00

Aanbiedingsprijs: € 1.999,00

Het is voor veel golfers onder ons een vraagstuk met maar één juist antwoord: Wie is de beste golfer aller tijde? De naam Tiger Woods is dan vaak het antwoord op deze prangende vraag. Uiteraard zullen er ook sceptici zijn die eraan twijfelen, maar dat Woods z’n vak goed verstaat moge duidelijk zijn. Om dat nog maar eens te onderstrepen heeft de prof samen met TaylorMade een aantal golfclubs ontwikkeld die precies zo zijn zoals hij ze zelf graag ziet.

De TaylorMade Tiger Woods P7TW golfclubs zijn perfect tot in detail!

Wat deze set golfclubs zo bijzonder maakt is het feit dat ze stuk voor stuk individueel ontworpen zijn. Waar men normaliter een set clubs realiseert als een ‘groep’, daar heeft Tiger Woods de focus vooral gelegd op de individuele klasse van iedere golfclub. Op die manier heeft de golfer samen met TaylorMade gepoogd de meest ideale set golfclubs samen te stellen.

Zo heeft het hoofd van iedere club een bepaalde hoeveelheid Tungsten achter de ‘sweet spot’ zitten, om de optimale prestaties te leveren. Daarnaast zijn de zolen van de clubs volledig machinaal te realiseren, zodat iedere set identiek is aan de gestelde eisen. Het resultaat spreekt voor zich. Je kunt dus nu een set golfclubs kopen die exact dezelfde overeenkomsten heeft als de set waarmee Tiger Woods z’n balletjes slaat.

* Vereiste velden

Normale prijs: € 2.199,00

Aanbiedingsprijs: € 1.999,00

TaylorMade P7TW TIGER WOODS LIMITED EDITION

More Views

Details

br />Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van TaylorMade.

Drachten tel.0512-546622/776228 - nijhofjan@sporthaantje.com
Zwolle     tel. 038-4601788/8888381 - zwolle@sporthaantje.com

Aanvullende Informatie

Merk TaylorMade

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):