Golfcenter SPORTHAANTJE is begonnen in een klein pand in Drachten en heeft zich de laatste 10 jaar ontwikkelt tot “ DE GOLFSPECIALIST” in Noord-Nederland.
Dit bleek een gouden greep en de opzet naar onze allernieuwste vestiging aan de Stationsweg 41A te Drachten.
Deze 1000m2  grote winkel geeft ruimte en comfort en gaf ons het laatste zetje om ook in Zwolle een grotere winkel te beginnen.

Vanaf 2012 hebben we zowel in Drachten als Zwolle een 1000m2 grote winkel.Beide offcourse vestigingen hebben alles wat het golfhartje begeerd op voorraad en kan gelijk uitgeprobeerd  of aangepast worden! In beide winkels hebben we een uitgebreide kledingcollectie van alle topmerken. Ook hebben we in beide winkels een shop-in-shop schoenenwinkel die alle topmerken herbergt.

Zowel in Drachten als Zwolle hebben we een professionele clubfittingruimte, waar we alle apparatuur hebben staan en  uw clubs kunnen fitten of repareren. Vaak kunt u erop wachten.Wij maken in Drachten en Zwolle gebruik van de Flightscope X2. De Flightscope is aan apparaat dat de gegevens laat zien van de club en de bal. Hierdoor krijgen we een goed beeld wat bij u past.

Per 1 januari 2017 gaat GOLFCENTER SPORTHAANTJE de GOLFSHOP "GELPENBERG"  te Aalden en de GOLFSHOP "DE HILDENBERG" te Appelscha beheren. Op deze beide golfbanen zijn prachtige oefenfaciliteiten en er worden in 2017 ook vele DEMODAGEN georganiseerd van oa: ADAMS-BRIDGESTONE-CALLAWAY-COBRA-MIZUNO-PING-TAYLORMADE-TITLEIST-WILSON

Alles wat de hedendaagse golf(st)er verlangd is aanwezig zoals:

- Grote ruimte met alle accessoires
- Ruimte met kleding van alle topmerken
- Ruimte voor alle trolleys en tassen
- Aparte en schitterende ruimte voor schoenen, laarzen ed
- Aparte koffiehoek met lectuur over golf en tv
- 150m2 grote ruimte voor clubs met afslagkooien – putting – en chippinggeens
- Speciale  clubfittingruimte


Wat ons bedrijf door de jaren heen echt speciaal heeft gemaakt zijn:


- al jarenlang wordt u geholpen door dezelfde mensen
- Prijs/kwaliteit verhouding de beste in Nederland
- Garantie – en service perfect geregeld
- Aandacht en tijd voor de klant
- Enorm groot aanbod


U zult merken dat alle telefoontjes en e-mails die we dagelijks van onze klanten binnen krijgen direct beantwoord worden. Niet altijd kunnen we direct aan uw vraag voldoen, maar middels de vele contacten in de golfwereld is er "bijna" geen nee te koop. Regelmatig gaan we ook op zoek naar uw speciale wensen, ons slagingspercentage hierbij ligt zeer hoog.

Wekelijks kunt u van ons zeer goede aanbiedingen verwachten door middel van onze nieuwsbrief, over alles wat met golf te maken heeft. We hebben ontdekt dat u deze eenvoudige maar doeltreffende manier van werken erg waardeert en zullen daarom op dezelfde voet door blijven gaan. Voor praktische suggesties van uw kant staan we natuurlijk altijd open. Ook in het seizoen 2017 wensen Elly - Tiny – Alieke - Bart – Ralph - Gijs - Sjoerd - Jan Nijhof en Jan de Haan u heel veel plezier met deze schitterende sport!!