Mizuno ST190 Driver Lady

SKU: MST190DL

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 449,00

Aanbiedingsprijs: € 249,00

Om de balsnelheid en lengte te maximaliseren combineren de nieuwe ST190 en ST190G drivers een gesmeed titanium clubblad, een geribbelde zool die bij impact mee veert en zeer lage spin. Het bekende Mizuno-blauw heeft plaatsgemaakt klassiek zwart.
De ST190 biedt mid tot lage spin en maximale stabiliteit als de sweetspot wordt gemist dankzij een gewicht van zes gram achterin de zool. De ST190G genereert nog minder spin en dankzij twee zoolsleuven met schuifgewichten kunnen balsnelheid, spin en stabiliteit zelf nog verder worden aangepast.

Het Forged SP700 Ti clubblad is meer dan tien procent sterker dan het voorheen gebruikte 6-4 titanium en de zeer dichte structuur bood meer mogelijkheden om te werken met verschillende diktes en zo de prestaties over een groter oppervlak te verbeteren.

De kroon van koolstoffiber weegt slechts twaalf gram, waardoor zeven gram elders kon worden geplaatst om de balsnelheid te verhogen en de spin te verlagen.

De voorste ribbel van de 'Wave' zoolplaat is dieper gemaakt, waardoor het trampoline-effect (COR) over een groter deel van het clubblad wordt vergroot en de bal dus met hogere snelheid vertrekt – ook als je de sweetspot mist.

* Vereiste velden

Normale prijs: € 449,00

Aanbiedingsprijs: € 249,00

Mizuno ST190 Driver Lady

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van MIZUNO

U kunt deze drivers nu al reserveren, bel naar 1 van onze winkels voor de specificaties!! Drachten: 0512- 54 66 22 Zwolle: 038- 8888 381

Aanvullende Informatie

Merk Mizuno

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):