Mizuno ST180 Driver

SKU: MST180

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 459,00

Aanbiedingsprijs: € 249,00

'Niemand had verwacht dat de bal zo hard zou vertrekken en zo weinig zou spinnen', zeggen de designers van de Mizuno ST180 driver. 'Dat was een aangename verrassing.'


Met de JPX900 heeft Mizuno de meest aanpasbare driver van dit moment, maar voor 2018 pakken ze het wat simpeler aan. De ST180 driver gaat voor pure power.


Voor het eerst heeft Mizuno de 'Wave' zool (die we kennen van de woods en hybrides) in een driver geïntegreerd. Door het 'geribbelde' ontwerp krimpt deze bij impact in elkaar, om vervolgens weer uit te rekken, waarbij veel energie op de bal wordt overgebracht. En energie is balsnelheid.


De balsnelheid wordt nog verder verhoogt door een gesmeed titanium clubblad met verschillende diktes, terwijl een laag en naar voren geplaatst zwaartepunt zorgt voor extreem weinig spin. Die combinatie van veel balsnelheid en weinig spin belooft extreem lange drives.


'Dat was de grootste verrassing toen we gingen testen', aldus de designers. 'Je probeert het maximale uit een ontwerp te halen, maar niemand had verwacht dat de bal zo hard zou vertrekken en zo weinig zou spinnen.


De 'Mizuno-blauwe' ST180 ligt in februari 2018 in de winkel, in zowel mannenversies (9,5º en 12,5º loft) als een damesmodel (12,5º). Met de aanpasbare hosel is de loft tot 4º aan te passen en de lie-angle tot 3º.

* Vereiste velden

Normale prijs: € 459,00

Aanbiedingsprijs: € 249,00

Mizuno ST180 Driver

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van MIZUNO

Aanvullende Informatie

Merk Mizuno

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):