Mizuno MP-20 MB

SKU: MMP20
Catalogus prijs: € 0,00

Voor onze huidige prijs kunt u contact met ons opnemen

De drie nieuwe MP-20 ijzers zijn uitgerust met een laag koper in het clubhoofd om bij impact een nog beter gevoel te geven.


 De MP-20 MB, MMC en HMB ijzers kunnen net als hun voorgangers goed worden gecombineerd in één set.


Zoals altijd worden de ijzers gesmeed uit één blok staal – bij grain flow forging wordt de vleug van het staal één kant op gedwongen, wat zorgt voor een dichtere en consistentere structuur en een solide gevoel.


Daarnaast hebben de MP-20's ook een laag koper gekregen, net als het legendarische TN87 model uit 1988. Dit zorgt volgens de Japanse meestersmeden voor 'extra lagen van gevoel bij impact'.


'Veel moderne muscleback zijn gebaseerd op Mizuno blades, maar wat onze ijzers zo bijzonder maakt kun je niet zien', zegt hoofdontwerper Chris Voshall.


'Als je de chromen finish eraf zou kunnen pellen, vind je hieronder een mix van nikkel en zacht koper voordat je bij de gesmede basis komt. Onder een microscoop zie je dat de vleug van het staal perfect doorloopt van de hosel naar de teen, met een compactere structuur in het slagvlak. Ontwerpers kunnen onze designs namaken, maar niet wat er binnenin zit'


De MP-20 MB is een pure muscleback voor de beste spelers ter wereld, gesmeed van zacht 1025E koolstofstaal. Door de enigszins taps toelopende toplijn gewelfde zool kon het gewicht beter verspreid worden, om de verticale stabiliteit (hoog/laag op het clubblad) te verbeteren.


Leverbaar zijn de ijzers 3-PW (alleen rechtshandig) 5-pw(linkshandig)


adviesprijs € 195 per ijzer


Mail of bel ons voor de beste prijs.Mizuno MP-20 MB

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van MIZUNO Kom langs om te proefslaan op de Flightscope X2, u kunt dit ijzer uitproberen met alle mogelijke shafts en flexen.

U bepaald zelf hoeveel ijzers u wilt kopen, natuurlijk ontvangt u bij meerdere ijzers korting, mail of bel ons voor prijsopgave!!

Drachten tel. 0512-546622 of nijhofjan@sporthaantje.com

Zwolle tel. 038-8888381 of zwolle@sporthaantje.com


Aanvullende Informatie

Merk Mizuno

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):