Mizuno JPX 919 Hot Metal Pro

SKU: MJHMP

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 1.050,00

Aanbiedingsprijs: € 899,00

Mizuno JPX 919 HM Pro:


Mizuno breidt de lijn JPX919 ijzers uit met de Hot Metal Pro, een compact afstandsijzer voor de betere golfer.


Het geheime wapen is een zeer sterk metaal. Dankzij dit Chromoly 4140M kan het clubblad van verschillende diktes worden gemaakt, wat de balsnelheid over een groter gebied verhoogt. En omdat de face-cup uit één stuk is gemaakt, hou je volgens Mizuno nog volop feedback.


Net als bij de rest van de JPX919 lijn is het 'stabiliteitsframe' aan de kant van de hiel open, wat de stabiliteit van het ijzer vergroot en daarnaast zorgt voor een hoge vertrekhoek en balvlucht. Dat laatste is een belangrijke eigenschap om je approaches op de green te houden.


Dit alles is nu dus verpakt in een kleiner profiel. De Hot Metal Pro heeft een kleiner clubhoofd, een dunnere toplijn en zool, en minder offset dan de originele Hot Metal game-improver.


Het is een zogenoemde progressieve set, waarbij de lange ijzers groter zijn voor extra vergevingsgezindheid en de korte ijzers compacter voor meer controle. Deze overgang is redelijk fors.


De bijpassende gap-, sand- en lobwedge zijn van zachter X30 staal en hebben zeer precies gefreesde groeven en clubbladen om rond de green maximale spin en controle te bieden.


* Vereiste velden

Normale prijs: € 1.050,00

Aanbiedingsprijs: € 899,00

Mizuno JPX 919 Hot Metal Pro

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van MIZUNO

Kom langs om te proefslaan op de Flightscope X2, u kunt dit ijzer uitproberen met alle mogelijke shafts en flexen.

Aanvullende Informatie

Merk Mizuno

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):