MizunoJPX Fli Hi Hybrid

SKU: MFHL

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 179,00

Aanbiedingsprijs: € 149,00

De nieuwe JPX Fli-Hi kun je gebruiken als vervanger van je lange ijzers


De JPX Fli-Hi is uitgerust met handige technologie om de bal hoog te lanceren en is ontworpen om naadloos in uw ijzeren set te passen. Elke Fli-Hi is ontworpen om direct te vervangen door het bijbehorende lange ijzer.


Vervang uw lange ijzer(s)  • Face forward profiel: Het kenmerkende face-forward profiel van de JPX Fli-Hi zorgt voor een consistente en hoge balvlucht.

  • Wave-zoolplaat: Hiermee kan het voorste gedeelte van de zool buigen voor verhoogde balsnelheden - vooral laag op het raakvlak van de club. 

  • Drop Down Crown: Omdat het een visuele uitlijning voor het adresseren biedt, laat de drop down-kroon het gewicht laag in het clubhoofd verschuiven - om een hogere lancering te ondersteunen. 

  • Flow COG-ontwerpHet gewicht verschuift enigszins door de loft-opties. Het gewicht bij de 4 en 5 zitten iets verder naar achteren in het clubhoofd om de lancering te ondersteunen, bij de 6 zit het gewicht iets meer naar voren om de loft iets te compenseren.


Alleen rechts verkrijgbaar.

* Vereiste velden

Normale prijs: € 179,00

Aanbiedingsprijs: € 149,00

MizunoJPX Fli Hi Hybrid

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van MIZUNO kom proefslaan met gebruik van de Mizuno Fittingsystem + Shaftoptimizer.

Proefslaan op de drivingranges van golfclub "De Gelpenberg"te Aalden en golfclub "De Hildenberg"te Appelscha?
Neem contact met ons op.

Aanvullende Informatie

Merk Mizuno

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):