golfstok Gratis bezorging vanaf € 50 golfstok Unieke inruilkorting golfstok Gebruikte clubs met 1 jaar 100% nieuwgarantie golfstok Dealer van alle topgolfmerken golfstok Gediplomeerd personeel

 

Callaway Chrome Soft

SKU: 1102

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 44,95

Callaway Chrome Soft


De Chrome Soft is een tourbal met extreem lage compressie, die toch ver vliegt. Volgens Callaway de ideale mix van gevoel en afstand.Door de zeer lage compressie van 65 – een technologie die ook bij de Supersoft ballen van Callaway werd gebruikt – voelt de Chrome Soft met de ijzers en rond de green heel erg zacht.


Bij hogere swingsnelheden wordt er wel minder energie van het clubblad op de bal overgedragen, waardoor je normaal gesproken lengte inlevert, maar de ontwerpers hebben dit weten te compenseren door de spin zeer laag te houden.


Lage spin resulteert in veel afstand, maar een bal moet wel voldoende omwentelingen per minuut hebben om in de lucht te blijven. Hier komen de van Callaway bekende zeshoekige dimples in het spel. Zij geven de bal voldoende stijgend vermogen en verminderen de luchtweerstand.


Om de SoftFast Core zit een cover van Urethaan, die zacht en heel consistent is.

 Aspect  Score 
 Afstand 4
 Balvlucht 
 Driver Spin* 
 Gevoel 
 Korte spel controle

 


 
 


Callaway Chrome Soft

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van CALLAWAY

Aanvullende Informatie

Merk Callaway

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):