2020 TaylorMade SIM Max D-type Driver

SKU: SIMMAXD

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 529,00

Aanbiedingsprijs: € 479,00

Je maakt een driver vergevingsgezinder door het zwaartepunt naar beneden en naar achteren te plaatsen, maar dit gaat normaal gesproken ten koste van de aerodynamica van het clubhoofd - en daarmee lever je in op snelheid. TaylorMade zegt hier iets op gevonden te hebben.

Door een soort kiel van zwaarder staal onder de zool te plaatsen, combineren de SIM drivers vergevingsgezindheid en stabiliteit met een hoge balvlucht, lage spin en veel clubhoofdsnelheid. Ofwel: je slaat er verder mee, terwijl contact naast de sweetspot ook nog minder wordt afgestraft.

Om dit te bereiken wordt gebruikgemaakt van meerdere materialen: licht koolstoffiber in de kroon en zwaarder staal in de zool.

Ook het Twist Face titanium clubblad helpt om de balsnelheid over een zo groot mogelijk oppervlak te maximaliseren. Door het injecteren van hars achter het clubblad kunnen de designers het toegestane trampoline-effect (COR) voor elk clubhoofd zo dicht mogelijk benaderen.

De zoolsleuf achter het clubblad is dieper gemaakt om de flexibiliteit en spin bij laag op het clubblad geraakte ballen te optimaliseren en het verlies aan lengte te minimaliseren.

Het meest opvallende feature is echter de kiel onder de zool. Tests in de windtunnel lieten zien dat het uitsteeksel de luchtweerstand verhoogde als hij in een rechte lijn van voor naar achteren liep, maar dit werd geminimaliseerd door 'm enigszins in een hoek te plaatsen (corresponderend met de route van het clubhoofd in het onderste deel van de swing, vlak voordat de maximale snelheid wordt bereikt).

De SIM driver is in drie modellen verkrijgbaar. De SIM heeft een verplaatsbaar gewicht van tien gram in de zool, waarmee een draw of fade gestimuleerd kan worden. De iets grotere SIM Max biedt maximale vergevingsgezindheid, en de lichtere SIM Max D heeft een hoger balvlucht en promoot een draw.

* Vereiste velden

Normale prijs: € 529,00

Aanbiedingsprijs: € 479,00

2020 TaylorMade SIM Max D-type Driver

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van TAYLORMADE

U kunt deze drivers nu al reserveren, bel naar 1 van onze winkels voor de specificaties!! Drachten: 0512- 54 66 22 Zwolle: 038- 8888 381

Aanvullende Informatie

Merk TaylorMade

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):