Dames

Dames

Alhoewel de driver veruit de moeilijkste club blijft, hebben dames er vaak minder moeite mee dan heren...geheim? De swingsnelheid bij de dames is veel lager dan bij de heren, dames swingen op souplesse heren op kracht...niet doen heren...kijk naar de dames!

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 12

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Ping G Le Driver - Lady van € 389 nu € 369

  Ping G Le Driver - Lady van € 389 nu € 369

  € 0,00

  De nieuwe G Le driver van Ping is met zijn 460 cc titanium speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke golfspelers. Door het lichte gewicht wordt de swing omgezet in een hogere snelheid wat zorgt voor meer afstand en optimale spin.

  Eigenschappen:
  - Crown Turbulatros zorgen voor meer snelheid
  - Dragonfly Technology zorgt voor ideale plaatsing Center of gravity
  - Heel-side CG zorgt voor een rechteren balvlucht
  - Verstelbare Hosel

  Kom proefslaan in onze winkels of op de driving-range van Golfclub Gelpenberg of Golfclub Hildenberg.

  Meer Informatie
 2. Callaway Epic Flash EV Ladies Driver

  Callaway Epic Flash EV Ladies Driver

  Normale prijs: € 579,00

  Aanbiedingsprijs: € 549,00

  Met behulp van een supercomputer en kunstmatige intelligentie ging Callaway op zoek naar het perfecte clubblad. Het resultaat is de Epic Flash, een driver die niet alleen 'snel' is als je de bal zuiver raakt, maar ook presteert als je de sweetspot even niet weet te vinden. De Jailbreak technologie, de innovatie waarmee Callaway twee jaar geleden de driver markt voor zich wist te winnen keert dus terug. Maar er is meer, want het grootste verhaal achter de nieuwe driver van Callaway is de 'flash face'. Het verhaal achter het oppervlak waar je de bal mee raakt is bijzonder. Callaway ontwikkelde namelijk een supercomputer die zichzelf heeft geleerd om het perfecte clubblad te ontwerpen. Het merk achter de bestverkochte driver van 2018 (Rogue) claimt de eerste in de golfindustrie te zijn die A.I. en 'machine learning' heeft gebruikt om een golfclub te ontwikkelen. Meer Informatie
 3. Cobra King F9 Speedback Driver ladies

  Cobra King F9 Speedback Driver ladies

  € 449,00

  Cobra King F9 Speedback Driver

  De KING F9 SPEEDBACK driver is de eerste Cobra-driver die een aerodynamische clubvorm, een laag zwaartepunt en een nauwkeurig CNC gefreesd gezicht met succes combineert.

  De Speedback technologie is een revolutionaire vooruitgang in het ontwerp van de driver. Een succesvolle combinatie van een aerodynamische vorm en een laag zwaartepunt zorgen voor optimale clubheadspeed en daardoor hogere balspeed.

  Verkrijgbaar in een loft van 12,5 graden verstelbaar in 8 verschillende loft settings  Meer Informatie
 4. Mizuno ST180 Driver LADIES

  Mizuno ST180 Driver LADIES

  Normale prijs: € 459,00

  Aanbiedingsprijs: € 349,00

  Let op: deze drivers zijn zgan shaft en grip 10 het clubhead: 9 op deze drivers zit de normale nieuwgarantie voor 1 jaar en wordt geleverd met sleutel en headcover.

  Niemand had verwacht dat de bal zo hard zou vertrekken en zo weinig zou spinnen', zeggen de designers van de Mizuno ST180 driver. 'Dat was een aangename verrassing.'

  Met de JPX900 heeft Mizuno de meest aanpasbare driver van dit moment, maar voor 2018 pakken ze het wat simpeler aan. De ST180 driver gaat voor pure power.

  Voor het eerst heeft Mizuno de 'Wave' zool (die we kennen van de woods en hybrides) in een driver geïntegreerd. Door het 'geribbelde' ontwerp krimpt deze bij impact in elkaar, om vervolgens weer uit te rekken, waarbij veel energie op de bal wordt overgebracht. En energie is balsnelheid.

  De balsnelheid wordt nog verder verhoogt door een gesmeed titanium clubblad met verschillende diktes, terwijl een laag en naar voren geplaatst zwaartepunt zorgt voor extreem weinig spin. Die combinatie van veel balsnelheid en weinig spin belooft extreem lange drives.

  'Dat was de grootste verrassing toen we gingen testen', aldus de designers. 'Je probeert het maximale uit een ontwerp te halen, maar niemand had verwacht dat de bal zo hard zou vertrekken en zo weinig zou spinnen.

  De 'Mizuno-blauwe' ST180 ligt in februari 2018 in de winkel, in zowel mannenversies (9,5º en 12,5º loft) als een damesmodel (12,5º). Met de aanpasbare hosel is de loft tot 4º aan te passen en de lie-angle tot 3º.

  Meer Informatie
 5. Cobra F7 Ti - Lady Lefty (11* - 14* verstelbaar)

  Cobra F7 Ti - Lady Lefty (11* - 14* verstelbaar)

  Normale prijs: € 349,00

  Aanbiedingsprijs: € 159,00

  De no-nonsense Ladies driver uit de Cobra King F7 serie heet de F7 Ti Driver: zonder GPS koppeling, zonder balans settings maar mét enorme vergeving en explosiviteit!

  Bellen voor beschikbare lofts, kleuren, RH.

  Meer Informatie
 6. Callaway Rogue Draw Driver Lady

  Callaway Rogue Draw Driver Lady

  Normale prijs: € 549,00

  Aanbiedingsprijs: € 439,00

  De staven die het clubhoofd en de zool van Callaway drivers verstevigen, zijn bij de Rogue drivers gemaakt van titanium. Samen met het dunne clubblad zorgt dit voor meer balsnelheid en vergevingsgezindheid.

   De Jailbreak technologie bestaat uit 'zandlopervormige' staven die de kroon en de zool met elkaar verbinden, wat het clubhoofd stijver maakt. Hierdoor kan het clubblad bij impact meer energie verwerken, wat volgens Callaway weer resulteert in extra balsnelheid. Het nieuwe X-Face clubblad heeft verschillende diktes, zodat de balsnelheid ook op peil blijft als je de sweetspot mist.

   De 'tralies' achter het clubblad kennen we van de Epic drivers, maar bij de nieuwe Rogue drivers zijn ze gemaakt van titanium, waardoor ze 25% lichter zijn geworden. Ook de zeer dunne kroon van koolstoffiber bespaart gewicht, waardoor er meer massa laag en aan de zijkanten van het clubhoofd kon worden geplaatst. Dit maakt de Rogue – die een groter profiel heeft dan zijn Epic – stabieler (hoog MOI) en vergevingsgezinder dan zijn voorganger.

   Om de aerodynamica te verbeteren riep Callaway wederom de hulp in van Boeing, die eerder meewerkten aan de Speed Steps op de kroon van eerdere modellen. Bij de Rogue optimaliseerde de vliegtuigbouwer het ontwerp van de leading-edge, om de luchtweerstand te verminderen en dus met dezelfde swingsnelheid meer clubhoofdsnelheid te genereren.

  Meer Informatie
 7. Taylormade M1 2016 - 10.5* Lady Lefty

  Taylormade M1 2016 - 10.5* Lady Lefty

  Normale prijs: € 449,00

  Aanbiedingsprijs: € 249,00

  Allerlaatste driver van de M1 serie uit 2016 een LEFTY

  Meer Informatie
 8. Ben Hogan Big Ben CS3 - 10.5* Lady - Allerlaatste

  Ben Hogan Big Ben CS3 - 10.5* Lady - Allerlaatste

  Normale prijs: € 299,00

  Aanbiedingsprijs: € 149,00

  Ben Hogan Driver:

  · Driver 10.5 graden inclusief headcover
  · Shaft slimtech ladies flex graphite shaft
  · Vergevingsgezinde driver

  Kom proefslaan in onze winkels of op de driving-range van Golfclub Gelpenberg of Golfclub Hildenberg.

  Meer Informatie
 9. TaylorMade Kalea

  TaylorMade Kalea

  Normale prijs: € 369,00

  Aanbiedingsprijs: € 299,00

   Taylormade Kalea Driver

  Deze driver is charmant maar wél volgepakt met hedendaagse, innovatieve techniek om de bal gemakkelijk ver en rechtdoor te slaan. Zo heeft deze driver ook de Speed Pocket techniek in het clubhoofd (zwarte steep op de kroon op het clubhoofd) die zorgt dat de lanceerkracht van de club extreem wordt verhoogd. Mede dankzij de 'Slim Tech graphite shaft' is de driver vederlicht waardoor meer balsnelheid ontstaat bij iedere swing. Een extreem laag zwaartepunt in het clubhoofd houdt de balvlucht voorspelbaar en maakt het de club gemakkelijker te hanteren. De loft van deze driver is 12 graden dus genereert de club een ietswat hogere, voorspelbare balvlucht. Gericht op dames met handicap 54 tot 18.  

  · Driver 12 graden inclusief headcover
  · Shaft slimtech ladies flex graphite shaft
  · Vergevingsgezinde driver

  Kom proefslaan in onze winkels of op de driving-range van Golfclub Gelpenberg of Golfclub Hildenberg.

  Meer Informatie
 10. Maverick Driver

  Maverick Driver

  Normale prijs: € 149,00

  Aanbiedingsprijs: € 99,00

  Door bewust materiaalgebruik, specifieke vormgeving en ideale producteigenschappen is dit de perfecte driver voor tieners en startende golfers
  Het is een unieke club, ontwikkeld op basis van lichaamseigenschappen en uw specifieke behoeften. Door de lichte shafts in combinatie met het aangepaste gewicht van het clubhoofd ontwikkelt de  speler meer snelheid en daarmee een betere balvlucht.

  Let op deze club is uncut dus kunnen helemaal en precies op maat worden gemaakt, dat geldt ook voor de gripdikte!


  Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 12

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in