Dames

Dames

Alhoewel de driver veruit de moeilijkste club blijft, hebben dames er vaak minder moeite mee dan heren...geheim? De swingsnelheid bij de dames is veel lager dan bij de heren, dames swingen op souplesse heren op kracht...niet doen heren...kijk naar de dames!

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 11

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Ping G Le Driver - Lady van € 389 nu € 369

  Ping G Le Driver - Lady van € 389 nu € 369

  € 0,00

  De nieuwe G Le driver van Ping is met zijn 460 cc titanium speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke golfspelers. Door het lichte gewicht wordt de swing omgezet in een hogere snelheid wat zorgt voor meer afstand en optimale spin.

  Eigenschappen:
  - Crown Turbulatros zorgen voor meer snelheid
  - Dragonfly Technology zorgt voor ideale plaatsing Center of gravity
  - Heel-side CG zorgt voor een rechteren balvlucht
  - Verstelbare Hosel

  Kom proefslaan in onze winkels of op de driving-range van Golfclub Gelpenberg of Golfclub Hildenberg.

  Meer Informatie
 2. Mizuno ST190 Driver Lady

  Mizuno ST190 Driver Lady

  € 449,00

  Om de balsnelheid en lengte te maximaliseren combineren de nieuwe ST190 en ST190G drivers een gesmeed titanium clubblad, een geribbelde zool die bij impact mee veert en zeer lage spin. Het bekende Mizuno-blauw heeft plaatsgemaakt klassiek zwart. De ST190 biedt mid tot lage spin en maximale stabiliteit als de sweetspot wordt gemist dankzij een gewicht van zes gram achterin de zool. De ST190G genereert nog minder spin en dankzij twee zoolsleuven met schuifgewichten kunnen balsnelheid, spin en stabiliteit zelf nog verder worden aangepast. Het Forged SP700 Ti clubblad is meer dan tien procent sterker dan het voorheen gebruikte 6-4 titanium en de zeer dichte structuur bood meer mogelijkheden om te werken met verschillende diktes en zo de prestaties over een groter oppervlak te verbeteren. De kroon van koolstoffiber weegt slechts twaalf gram, waardoor zeven gram elders kon worden geplaatst om de balsnelheid te verhogen en de spin te verlagen. De voorste ribbel van de 'Wave' zoolplaat is dieper gemaakt, waardoor het trampoline-effect (COR) over een groter deel van het clubblad wordt vergroot en de bal dus met hogere snelheid vertrekt – ook als je de sweetspot mist. Meer Informatie
 3. Callaway Epic Flash EV Ladies Driver

  Callaway Epic Flash EV Ladies Driver

  Normale prijs: € 579,00

  Aanbiedingsprijs: € 549,00

  Met behulp van een supercomputer en kunstmatige intelligentie ging Callaway op zoek naar het perfecte clubblad. Het resultaat is de Epic Flash, een driver die niet alleen 'snel' is als je de bal zuiver raakt, maar ook presteert als je de sweetspot even niet weet te vinden. De Jailbreak technologie, de innovatie waarmee Callaway twee jaar geleden de driver markt voor zich wist te winnen keert dus terug. Maar er is meer, want het grootste verhaal achter de nieuwe driver van Callaway is de 'flash face'. Het verhaal achter het oppervlak waar je de bal mee raakt is bijzonder. Callaway ontwikkelde namelijk een supercomputer die zichzelf heeft geleerd om het perfecte clubblad te ontwerpen. Het merk achter de bestverkochte driver van 2018 (Rogue) claimt de eerste in de golfindustrie te zijn die A.I. en 'machine learning' heeft gebruikt om een golfclub te ontwikkelen. Meer Informatie
 4. Cobra King F9 Speedback Driver ladies

  Cobra King F9 Speedback Driver ladies

  € 449,00

  Cobra King F9 Speedback Driver

  De KING F9 SPEEDBACK driver is de eerste Cobra-driver die een aerodynamische clubvorm, een laag zwaartepunt en een nauwkeurig CNC gefreesd gezicht met succes combineert.

  De Speedback technologie is een revolutionaire vooruitgang in het ontwerp van de driver. Een succesvolle combinatie van een aerodynamische vorm en een laag zwaartepunt zorgen voor optimale clubheadspeed en daardoor hogere balspeed.

  Verkrijgbaar in een loft van 12,5 graden verstelbaar in 8 verschillende loft settings  Meer Informatie
 5. Cobra F7 Ti - Lady Lefty (11* - 14* verstelbaar)

  Cobra F7 Ti - Lady Lefty (11* - 14* verstelbaar)

  Normale prijs: € 349,00

  Aanbiedingsprijs: € 159,00

  De no-nonsense Ladies driver uit de Cobra King F7 serie heet de F7 Ti Driver: zonder GPS koppeling, zonder balans settings maar mét enorme vergeving en explosiviteit!

  Bellen voor beschikbare lofts, kleuren, RH.

  Meer Informatie
 6. Callaway Rogue Draw Driver Lady

  Callaway Rogue Draw Driver Lady

  Normale prijs: € 479,00

  Aanbiedingsprijs: € 439,00

  De staven die het clubhoofd en de zool van Callaway drivers verstevigen, zijn bij de Rogue drivers gemaakt van titanium. Samen met het dunne clubblad zorgt dit voor meer balsnelheid en vergevingsgezindheid.

   De Jailbreak technologie bestaat uit 'zandlopervormige' staven die de kroon en de zool met elkaar verbinden, wat het clubhoofd stijver maakt. Hierdoor kan het clubblad bij impact meer energie verwerken, wat volgens Callaway weer resulteert in extra balsnelheid. Het nieuwe X-Face clubblad heeft verschillende diktes, zodat de balsnelheid ook op peil blijft als je de sweetspot mist.

   De 'tralies' achter het clubblad kennen we van de Epic drivers, maar bij de nieuwe Rogue drivers zijn ze gemaakt van titanium, waardoor ze 25% lichter zijn geworden. Ook de zeer dunne kroon van koolstoffiber bespaart gewicht, waardoor er meer massa laag en aan de zijkanten van het clubhoofd kon worden geplaatst. Dit maakt de Rogue – die een groter profiel heeft dan zijn Epic – stabieler (hoog MOI) en vergevingsgezinder dan zijn voorganger.

   Om de aerodynamica te verbeteren riep Callaway wederom de hulp in van Boeing, die eerder meewerkten aan de Speed Steps op de kroon van eerdere modellen. Bij de Rogue optimaliseerde de vliegtuigbouwer het ontwerp van de leading-edge, om de luchtweerstand te verminderen en dus met dezelfde swingsnelheid meer clubhoofdsnelheid te genereren.

  Meer Informatie
 7. Taylormade M1 2016 - 10.5* Lady Lefty

  Taylormade M1 2016 - 10.5* Lady Lefty

  Normale prijs: € 449,00

  Aanbiedingsprijs: € 249,00

  Allerlaatste driver van de M1 serie uit 2016 een LEFTY

  Meer Informatie
 8. TaylorMade Kalea

  TaylorMade Kalea

  Normale prijs: € 369,00

  Aanbiedingsprijs: € 299,00

   Taylormade Kalea Driver

  Deze driver is charmant maar wél volgepakt met hedendaagse, innovatieve techniek om de bal gemakkelijk ver en rechtdoor te slaan. Zo heeft deze driver ook de Speed Pocket techniek in het clubhoofd (zwarte steep op de kroon op het clubhoofd) die zorgt dat de lanceerkracht van de club extreem wordt verhoogd. Mede dankzij de 'Slim Tech graphite shaft' is de driver vederlicht waardoor meer balsnelheid ontstaat bij iedere swing. Een extreem laag zwaartepunt in het clubhoofd houdt de balvlucht voorspelbaar en maakt het de club gemakkelijker te hanteren. De loft van deze driver is 12 graden dus genereert de club een ietswat hogere, voorspelbare balvlucht. Gericht op dames met handicap 54 tot 18.  

  · Driver 12 graden inclusief headcover
  · Shaft slimtech ladies flex graphite shaft
  · Vergevingsgezinde driver

  Kom proefslaan in onze winkels of op de driving-range van Golfclub Gelpenberg of Golfclub Hildenberg.

  Meer Informatie
 9. Maverick Driver

  Maverick Driver

  Normale prijs: € 149,00

  Aanbiedingsprijs: € 99,00

  Door bewust materiaalgebruik, specifieke vormgeving en ideale producteigenschappen is dit de perfecte driver voor tieners en startende golfers
  Het is een unieke club, ontwikkeld op basis van lichaamseigenschappen en uw specifieke behoeften. Door de lichte shafts in combinatie met het aangepaste gewicht van het clubhoofd ontwikkelt de  speler meer snelheid en daarmee een betere balvlucht.

  Let op deze club is uncut dus kunnen helemaal en precies op maat worden gemaakt, dat geldt ook voor de gripdikte!


  Meer Informatie
 10. Taylormade M2 Driver 2017 -Lady Lefty

  Taylormade M2 Driver 2017 -Lady Lefty

  Normale prijs: € 449,00

  Aanbiedingsprijs: € 299,00

  The 2017 M2 driver brings golfers a new level of distance and forgiveness through all-new GeocousticTM technology. Following in the footsteps of its predecessor, the M2 driver successfully raises the bar in design and engineering through reinvented multi-material construction and advanced geometric shaping. Along with the new Geocoustic design, the M2 driver houses a new Speed Pocket that is three times more flexible than it was in the original M2. Combined, the new M2 takes the #1 selling driver to the next level of performance for all players. The new lower density 9-1-1 Titanium body, 6-layer carbon composite crown and minimal sound ribs allowed for 25g of discretionary mass to be relocated low and back in the sole of the club. Together, these applications combine to increase the overall inertia of the M2 driver without sacrificing low CG, hot trajectory, or aerodynamic performance. TaylorMade. The #1 Driver in GolfTM GEOCOUSTIC TECHNOLOGY The new Geocoustic feature combines geometry and acoustical engineering to unlock more forgiveness and best-in-class sound. The new breakthrough in geometry comes from the sunken sole portion of the driver. This section utilizes ultra-light, thick-thin 9-1-1 Titanium—a design that enabled engineers to free up volume without raising the center of gravity. The breakthrough in acoustical engineering was achieved by the new sunken sole curvature, making it stiffer and easier to manage vibrations caused at impact. With this added stiffness, minimal externalized sound ribs were needed to create best-in-class sound and feel of the M2. Customized Performance The M2 is equipped with a new 4° aluminum Loft Sleeve featuring 12 easily adjustable settings. M2 also comes stock with a Fujikura Pro XLR8 56 (high launch), available in A, R, S and X flexes along with a new dual-texture 360 performance grip for great feel throughout the swing. Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 11

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in