golfstok Gratis bezorging vanaf € 50 golfstok Unieke inruilkorting golfstok Gebruikte clubs met 1 jaar 100% nieuwgarantie golfstok Dealer van alle topgolfmerken golfstok Gediplomeerd personeel

 

Regenhoezen

Regenhoezen zijn in Nederland onmisbaar, ze zijn makkelijk in de golftas te stoppen en als de eerste druppen vallen, kunt u deze snel uitvouwen en om de tas en trolley plaatsen, blijft alles lekker droog!

5 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Legend Rain Cover nylon

  Legend Rain Cover nylon

  Normale prijs: € 14,95

  Aanbiedingsprijs: € 14,90

  Past op alle maten tassen.
  Beschermd uw tas en clubs tegen de regen.
  Eenvoudig in gebruik.

  Meer Informatie
 2. Ping Rain Cape € 69,95

  Ping Rain Cape € 69,95

  € 0,00

  Beschermd uw cartbag optimaal tegen regen . Het soepele materiaal zorgt ervoor dat u de hoes makkelijk aan kunt brengen en uw clubs goed kunt gebruiken.

  Meer Informatie
 3. Powakaddy regenhoes

  Powakaddy regenhoes

  € 39,95

  Voorkom Regen schade aan uw golfclubs met de Powakaddy regenhoes, met verstelbare bevestigingsmiddelen passend te maken over de meeste golftassen. De hoes bevat ook het logo van Powakaddy .

  Meer Informatie
 4. Clicgear Raincover

  Clicgear Raincover

  Normale prijs: € 34,95

  Aanbiedingsprijs: € 32,90

  De Clicgear rain cover bestaat uit dubbele lichtgewicht vochtafstotende nylon met waterbestendig ritsen. Hij is snel te installeren met twee clip op verstelbare nylon riemen. Als de cover over de tas zit zijn de vakken nog steeds goed bereikbaar via de drie waterbestendige ritsen.

  Meer Informatie
 5. Big Max iDry Rainsystem

  Big Max iDry Rainsystem

  € 79,90

  De Big Max I-Dry Regenhoes

  De Big Max I-Dry Rainsystem beschermt u uw golftas en golfclubs tegen de regen. Deze raincover past op de golfkarren van Big Max. Met de beweegbare kap kunt u  makkelijk bij u golfclubs komen. Daarnaast heeft u aan de zijkanten een rits om bij uw rits van de golftas te kunnen. Bekijkt u het filmpje van Big Max en u zult zien hoe handig deze accessoire is. 

  De meeste golftrolleys van Bigmax hebben een Qwik Attach. Qwik Attach zit bij de tassteun en is een klein gaatje waar de raincover in vastgezet wordt. Bijvoorbeeld op de volgende Big Max golftrolley modellen:

  • Big Max Blade+
  • Big Max IQ+
  • Big Max Autofold
  • Big Max Autofold FF

  Zit uw model er niet tussen. In de doos zitten meegeleverde tassteun onderdelen waarmee u ook op uw Big Max golftrolley deze I-Dry Rainsystem kan gebruiken

  Meer Informatie

5 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in