2020 Cobra SpeedZone Fairwaywoods Ladies

SKU: szfl

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 299,00

Aanbiedingsprijs: € 289,00

 Voor wie een A-merk fairway wood zoekt die er niet alleen erg trendy uitziet maar ook prima specificaties heeft, is deze krachtige, Cobra Speedzone fairway wood zéker een interessante optie. Belangrijke technieken maken de club erg vergevingsgezind waardoor exact zuiver raken van de bal niet noodzakelijk is voor een keurige balvlucht. De unieke combinatie van een carbon kroon (bovenkant clubhoofd) en een CNC gefreesd clubblad zorgen voor maximale agressie en optimale speelbaarheid.


 


De techniek
De Speedzone techniek die Cobra in deze club gebruikt, maakt de club lekker agressief. Het is een combinatie van vier belangrijke technische details die duidelijke meerwaarde brengen. Zo is de Hollow-Split Rails in de zool van het clubhoofd zo gevormd dat de sweetspot 70% groter is dan normaal. De Baffler techniek zorgt daarbij dat de weerstand met de ondergrond minimaal is en er dus maximale balsnelheid overblijft. Het CNC-gefreesde slagvlak is dun, sterk en veerkrachtig tot aan de uiterste, technisch toelaatbare grenzen. De lichter uitgevoerde Carbon kroon (bovenkant clubhoofd) brengt het zwaartepunt omlaag waardoor de bal gemakkelijker de lucht in gaat en er meer vergeving ontstaat. Allemaal specificaties die uw golfspel beter maken.


Cobra Connect: geïntegreerde Arccos Sensor met App
Handige gadget in deze modellen is de Arccos sensor die in de achterzijde van de grip is geïntegreerd. Hiermee is deze club draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode). Deze tool genereert data over uw prestaties en vaardigheden en maakt het verbeteren van uw handicap gemakkelijker. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weet uw fairway wood, dankzij de GPS in uw smartphone, overal de weg. Erg handig!


Standaard uitvoering
Deze Cobra Speedzone fairway woods zijn standaard uitgerust met de UST Helium 4 ladies. De grip is de Lamkin Crossline 58+ Connect grip.
Fitting opties: Bel gerust of stuur een mail voor meer informatie.


In loft verstelbaar... da's handig!
De fairway woods uit de Speedzone serie zijn uitgerust met Cobra's MyFly techniek. Hierdoor is de club in loft verstelbaar over een traject van 3 graden. De hoogte van uw balvlucht is hierdoor dus prima aan te passen aan wat voor uw swing optimaal is. Ook is de club daarmee gemakkelijker te integreren in de rest van uw set


Breng eens een bezoekje in onze 1000m2 grote winkels te Drachten of Zwolle om de allernieuwste clubs GRATIS uit te proberen!* Vereiste velden

Normale prijs: € 299,00

Aanbiedingsprijs: € 289,00

2020 Cobra SpeedZone  Fairwaywoods Ladies

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van COBRA.

Aanvullende Informatie

Merk Cobra