2020 Cobra SpeedZone Hybrids Ladies

SKU: szhyl

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 229,00

Aanbiedingsprijs: € 219,00

 


Ze zien er voor seizoen 2020 wel érg fraai uit, de krachtige, Cobra Speedzone hybride clubs. Deze 'alles-kunner' heeft veel techniek aan boord waardoor ze veel golfers interessant zijn. Gemakkelijker speelbaar dan een fairway wood en óók meer geschikt om vanuit hoog gras een hoge, voorspelbare bal te slaan.  


 


De techniek
De Speedzone techniek die Cobra in deze hybride gebruikt, maakt de club lekker agressief. Een combinatie van vier belangrijke technische details maken het verschil. Zo is de Hollow-Split Rails in de zool van het clubhoofd zo gevormd dat de sweetspot 70% groter is dan normaal. De Baffler techniek zorgt daarbij dat de weerstand met de ondergrond minimaal is en er dus maximale balsnelheid overblijft. Het Forged Stainless steel clubblad / slagvlak brengt hogere balsnelheden en een hogere balvlucht waarbij Low, Back Weighting het gewicht laag achterin het clubhoofd heeft waardoor vergevingsgezindheid toeneemt.


Cobra Connect: geïntegreerde Arccos Sensor met App
Handige gadget in deze modellen is de Arccos sensor die in de achterzijde van de grip is geïntegreerd. Hiermee is deze club draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode). Deze tool genereert data over uw prestaties en vaardigheden en maakt het verbeteren van uw handicap gemakkelijker. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weet uw fairway wood, dankzij de GPS in uw smartphone, overal de weg. Erg handig!

Standaard uitvoering
Deze Cobra Speedzone hybrids zijn standaard uitgerust met de UST Recoil 450 shaft en de Lamkin Crossline 58+ Connect grip met geïntegreerde Arccos sensor.


* Vereiste velden

Normale prijs: € 229,00

Aanbiedingsprijs: € 219,00

2020 Cobra  SpeedZone Hybrids Ladies

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van COBRA.

Aanvullende Informatie

Merk Cobra