Cobra King Black Utility Club One - Driving Iron

SKU: CKDI

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 229,00

Aanbiedingsprijs: € 149,00

Dit driving-iron heeft de lengte van een ijzer 7 - verstelbaar van 18* - 21* incl sleutel


 


Conditie:
Clubhead:9
Shaft:10
Grip:10
Op Sporthaantjes gebruikte clubs zit altijd 1 jaar 100% nieuw-garantie!


De techniek
Cobra's instelbare utility ijzers combineren precisie, snelheid en vergevingsgezindheid in een slanke zwarte PVD-afwerking. Dankzij MyFly8 loft instelbaarheid biedt deze club de veelzijdigheid van twee ijzers in één, zodat golfers kunnen kiezen tussen 8 verstelbare loft-instellingen om het traject naar uw wens te verfijnen en de afstand te maximaliseren. Deze clubs bieden zo-ie-zo de ultieme combinatie tussen snelheid en vergeving. Dankzij de holle, multi-materiaal constructie levert deze club hogere balsnelheden, een lange balvlucht en ongeëvenaarde vergevingsgezindheid. Met de Forged Powershell Face techniek heeft het Black Utility driving ijzer een ultradun clubface met Deep Undercut Design om de Sweetspot te vergroten voor een verbeterde respons en hogere balsnelheden over het gehele clubblad. In de teen is een Tungsten gewicht geplaatst om de MOI te vergroten wat weer voor meer snelheid en vergevingsgezindheid zorgt bij off-center treffers (bal geraakt buiten de sweetspot). Knap stukje techniek!


Cobra Connect: Arccos Sensor aan boord
Net als de King F8 serie clubs is deze Cobra King Black Utility Club voorzien van de Cobra Connect sensor achter in de grip. Hiermee is de club draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode) leest u gegevens uit over uw prestaties, GPS afstanden. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weet uw driver overal de weg.


Standaard uitvoering
Deze versie is steel shaft uitvoering wordt standaard gefit met de zwarte True Temper AMT R300 steel shaft en de Lamkin REL grip met Arccos Sensor.

Cobra King Black Utility Club One  - Driving Iron

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van COBRA.

Aanvullende Informatie

Merk Cobra

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):