Cobra King Utility Club - Driving Iron 19.5* (verstelbaar 18* - 21*)

SKU: CKDI

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 249,00

Aanbiedingsprijs: € 209,00

Wát een wapen, deze explosieve Cobra King Utility Club - Driving IJzer met graphite shaft. Meer power en controle vanaf de tee met deze Cobra Driving Irons! V.v. Arccos sensor! Wát een wapen, deze explosieve Cobra King Utility Club - Driving IJzer met graphite shaft! Voor golfers die weinig moeite hebben met hun lange ijzers met lage loft is dit driving ijzer dé manier om vanaf de tee meters te maken op een gecontroleerde manier.


Explosief, wat lagere balvlucht en heel veel 'carry'... De techniek Cobra's loft instelbare driving ijzers, ook wel utility ijzers, combineren precisie, snelheid en afstand in een slank vormgegeven clubhoofd. Dankzij MyFly8 loft instelbaarheid is deze club over drie graden in loft instelbaar waardoor je de veelzijdigheid van twee ijzers in één ervaart: ijzer 2 en ijzer 3.


Zo kan men de balvlucht verfijnen om de afstand te maximaliseren. Deze clubs bieden zo-ie-zo de ultieme combinatie tussen snelheid en vergeving. Dankzij de holle, multi-materiaal constructie levert deze club hogere balsnelheden, een lange balvlucht en ongeëvenaarde vergevingsgezindheid. Met de Forged Powershell Face techniek heeft het Utility driving ijzer een ultradun clubface met Deep Undercut Design om de Sweetspot te vergroten voor een verbeterde respons en hogere balsnelheden over het gehele clubblad. In de zool is een Tungsten gewicht geplaatst om het zwaartepunt te verlagen en de MOI te vergroten wat weer voor meer snelheid en vergevingsgezindheid zorgt bij off-center treffers (bal geraakt buiten de sweetspot).


Knap stukje techniek! Cobra Connect: geïntegreerde Arccos Sensor met App Handige gadget in deze modellen is de Arccos sensor die in de achterzijde van de grip is geïntegreerd. Hiermee is de driver draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode).


Deze tool genereert data over uw prestaties en vaardigheden en maakt het verbeteren van uw handicap gemakkelijker. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weet uw driver, dankzij de GPS in uw smartphone, overal de weg. Erg handig! Standaard uitvoering Deze krachtige clubs zijn in de graphite uitvoering standaard gefit met de fijne Project X Catalyst graphite shaft en de Lamkin Crossline Connect grip met Arccos Sensor.

* Vereiste velden

Normale prijs: € 249,00

Aanbiedingsprijs: € 209,00

Cobra King Utility Club  - Driving Iron 19.5* (verstelbaar 18* - 21*)

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van COBRA.

Aanvullende Informatie

Merk Cobra