Cobra F8 - Graphite Lady

SKU: Cf8wo

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 999,00

Aanbiedingsprijs: € 699,00

 De F8 ijzers zijn verkrijgbaar als set met één lengte (die van het ijzer-7) en in een 'conventionele' set-up. Beide worden geleverd met sensoren die data over de geslagen afstanden en accuratesse naar je smartphone sturen.


De F8 ijzers hebben een 20% dunner clubblad dan hun voorgangers, wat over een groter oppervlak zorgt voor meer balsnelheid. Dit komt dus zowel de lengte als de vergevingsgezindheid ten goede. Strategisch geplaatste insert resulteren in een zacht maar solide gevoel en reduceren vibraties.


Om de prestaties en balvlucht van elk ijzer te optimaliseren wordt gebruikgemaakt van verschillende clubhoofden, in lengte variërende hosels en wisselende groevenpatronen.


De lange- en middenijzers (4-7) hebben een holle constructie met een laag zwaartepunt (voor een hoge balvlucht) en een clubblad met machinaal gefreesde V-groeven die spin reduceren. De scorende clubs (8-PW) hebben een cavity-back design, wat samen met de U-groeven zorgt voor meer controle bij approaches. Het 'specialty wedge design' van de GW, SW en LW tot slot biedt gevoel en precisie, terwijl de dichter bij elkaar geplaatste groeven meer spin genereren.
Alleen verkrijgbaar in - Graphite Womans-Flex 50g 5-6-7-8-9-pw-sw

* Vereiste velden

Normale prijs: € 999,00

Aanbiedingsprijs: € 699,00

Cobra F8 - Graphite Lady

More Views

Details

Sporthaantje is officieel dealer van COBRA
Kom proefslaan in onze winkels of op de driving-range van:

Golfclub de Gelpenberg te Aalden of Golfclub de Hildenberg te Appelscha

Aanvullende Informatie

Merk Cobra

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):