2018 Callaway Rogue Fairwaywood

SKU: CRF

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 299,00

Aanbiedingsprijs: € 239,00


Callaway Rogue Fairway Aldila Synergie Heren


 Het nieuwe Callaway Rogue Fairwaywood heeft dezelfde baanbrekende Jailbreak technologie die ook de Epic serie populair heeft gemaakt.


 Callaway Rogue Fairwaywood ziet er op het eerste gezicht geweldig uit. Het heeft die moderne vorm die vertrouwen geeft en een enorme veelzijdigheid biedt, die u in staat stelt om uw bal te raken vanaf de tee, de fairway en zelfs in die lastige rough.


 Het clubblad van dit fairwaywood is gemaakt van het ultradunne, snelle en sterke Carpenter 455 roestvrij staal, die in combinatie met Jailbreak-technologie hoge balsnelheden over het clubblad produceert.


 Om balsnelheden naar een ander niveau te brengen, heeft Callaway hun Face Cup-technologie gebruikt. De Face Cup-technologie helpt wanneer u de bal niet helemaal in het midden van het slagoppervlak raakt. De technologie zorgt er voor dat u toch dichter bij u beoogde doel komt en bezorgt u indrukwekkende resultaten.


 Het Callaway Rogue fairwaywood is beschikbaar met de volgende shafts:  • Aldila Synergy - Gebalanceerd profielontwerp, met een regular flex + een ongelooflijke stabiliteit en impact. 

  • Project X Evenflow - Gelijkmatige flex produceert een mid-hoge balvlucht en zorgt voor maximale energieafgifte
* Vereiste velden

Normale prijs: € 299,00

Aanbiedingsprijs: € 239,00

2018 Callaway Rogue  Fairwaywood

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van CALLAWAY.

Kom langs in onze winkels om proef te slaan, we kunnen alle types shaft in de clubheads zetten en zo die club vinden die het best bij uw swing past!

 

U kunt ook een afspraak maken om proef te slaan op de driving-range van:

GC "de Gelpenberg" te Aalden    tel 06 - 22272540
GC "de Hildenberg"te Appelscha tel 06 - 53227082


 

 

Aanvullende Informatie

Merk Callaway

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):