Callaway Rogue Woman

SKU: CRW

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 178,00

Aanbiedingsprijs: € 129,00

De belangrijkste technologie in de nieuwe Rogue ijzers is Urethane Microspheres, een poreus materiaal dat duizenden luchtbelletjes bevat en ervoor zorgt dat vibraties worden gedempt zonder dat dit ten koste gaat van de balsnelheid.


Flexibele clubbladen hebben een hoog trampoline-effect (COR), wat resulteert in veel balsnelheid, maar bij ijzers krijg je ook vaak een hard gevoel en 'blikkerig' geluid. Om dit te verbeteren, kun je een laag zacht materiaal toevoegen, maar hierdoor wordt het clubblad weer minder 'snel' en lever je dus balsnelheid in.


Met 'Urethane Microspheres' heeft Callaway dit probleem naar eigen zeggen opgelost. Bij impact worden de luchtbelletjes samengedrukt en beweegt het urethaan mee om het trampoline-effect van het clubblad op peil te houden, terwijl de ongewenste vibraties nog steeds gedempt worden. Ofwel: een beter gevoel en geluid en toch maximale balsnelheid.


De balsnelheid van deze Callaway ijzers is sowieso al hoog dankzij de 360 Face Cup (met ronde randen om het clubblad dun en sterk te krijgen) en variabele diktes van het metaal. In het clubhoofd is op strategische plaatsen wolfraam gebruikt, om het zwaartepunt zo optimaal mogelijk te plaatsen en de balvlucht en controle te optimaliseren.


De Rogue W tot slot is een licht model dat vrouwen of spelers met lage swingsnelheden moet helpen aan meer lengte. Dankzij een brede zool, diepe cavity en laag zwaartepunt gaat de bal makkelijk de lucht in.


We hebben de demos in graphite versie in Drachten & Zwolle op voorraad kom proefslaan!!

* Vereiste velden

Normale prijs: € 178,00

Aanbiedingsprijs: € 129,00

Callaway Rogue Woman

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van CALLAWAY.

Kom proefslaan in onze winkels of op de driving-range van:

Golfclub de Gelpenberg te Aalden of Golfclub de Hildenberg te Appelscha


Aanvullende Informatie

Merk Callaway

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):