2020 Callaway Mavrik Sub Zero Driver

SKU: cmsz

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 549,00

Aanbiedingsprijs: € 529,00

Callaway maakt sinds de Epic Flash drivers gebruik van artificial intelligence bij het ontwerpen van golfclubs, omdat op deze manier sneller en effectiever kan worden gekeken wat nieuwe technologieën en materialen voor effect hebben op de prestaties.


Bij de nieuwe Mavrik driver resulteerde dit in een Flash Face SS20 clubblad, dat is gemaakt van een sterkere titaniumlegering (FS2S) . Hierdoor blijft de balsnelheid over een groter deel van het oppervlak op peil.


Net als bij de woods is elk clubblad ontworpen met de specificaties van het de rest van het clubblad in het achterhoofd – zoals afmetingen, loft, zwaartepunt en interne gewichtsverdeling – om de spin en afstand te optimaliseren.


De computer speelde ook een grote rol bij de ontwikkeling van een nieuw systeem van interne ribben in het clubhoofd. Deze moeten de vibraties dempen en zorgen voor een beter geluid en gevoel. Iets wat volgens de tourpro's van Callaway goed gelukt is


Achter het clubblad vinden we als vanouds de Jailbreak staven, die de kroon verbinden met de zool en de constructie van het clubhoofd stijver maken. Ook de dunne kroon van T2C koolstoffiber is weer van de partij, waardoor het zwaartepunt laag ligt – dit komt de stabiliteit en vergevingsgezindheid ten goede.


Kom proefslaan alles is binnen!!

* Vereiste velden

Normale prijs: € 549,00

Aanbiedingsprijs: € 529,00

2020 Callaway Mavrik Sub Zero Driver

More Views

Details

Sporthaantje Golfcenter is officieel dealer van Callaway

Aanvullende Informatie

Merk Callaway

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):