Callaway Mack Daddy 4 S Grind

SKU: CMD4

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 169,00

Aanbiedingsprijs: € 159,00

Voor de Mack Daddy 4 werkte wedgegoeroe Roger Cleveland twee jaar lang nauw samen met de Callaway tourprofessionals, maar de wedge is geschikt voor alle golfers die meer spin willen.


Met de nieuwe Groove-in-Groove technologie zegt Callaway meer spin te kunnen genereren, en spin betekent controle.


De groeven zijn zeer precies gefreesd, waardoor ze optimale spin bieden. Bij de lagere lofts (52º en minder) hebben de randen een hoek van 20 graden, voor consistente spin bij volle slagen, en bij de hoge lofts (54º en meer) is die hoek 5 graden, om maximale controle te bieden uit de rough en rond de green.


De ruimte tussen deze 'hoofdgroeven' is ruwer gemaakt met drie microgroeven. In het verleden werden deze met een laser gemaakt, maar nu worden ze ook gefreesd, waardoor ze scherper zijn en meer frictie met de bal geven. Ook gaan ze langer mee. 'Eigenlijk heb je 48 groeven in plaats van 16', aldus Callaway


Helemaal onderop het clubblad zit de zogenaamde 'Nip-It' groef, die zijn debuut maakte bij de Mack Daddy Forged en enthousiast werd ontvangen. Deze zit tegen de leading-edge aan, zodat je ook controle houdt als je de bal bij korte slagen dun raakt.


Alle groeven worden gecontroleerd, zodat de afmetingen en scherpte zo dicht mogelijk tegen de toegestane limieten zitten.


Met negen lofts (46º tot 64º) en 4 grinds (C, S, W en X). zijn er in totaal 21 loft/bounce-combinaties beschikbaar. Je kunt daarnaast kiezen voor een matzwarte of chromen finish

* Vereiste velden

Normale prijs: € 169,00

Aanbiedingsprijs: € 159,00

Callaway Mack Daddy 4 S Grind

More Views

Details

Sporthaantje is officieel Callaway dealer!!

Aanvullende Informatie

Merk Callaway

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):