golfstok Gratis bezorging vanaf € 50 golfstok Unieke inruilkorting golfstok Gebruikte clubs met 1 jaar 100% nieuwgarantie golfstok Dealer van alle topgolfmerken golfstok Gediplomeerd personeel

 

2018 Callaway GBB Epic Sub Zero Fairway Woods

SKU: 15562

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 329,00

Aanbiedingsprijs: € 249,00


Gelijktijdig met de drivers worden ook de GBB Epic fairwaywoods (zes modellen van 13.5º-24º) en GBB Epic Sub Zero fairwaywoods (drie modellen van 13,5º tot 18º) geïntroduceerd. Door hetzelfde lichtgewicht koolstofcomposiet te gebruiken als bij de drivers, kon het gewicht optimaal worden verdeeld, wat zorgt voor veel vergevingsgezindheid, power en accuratesse. Door een laag zwaartpunt gaat de bal makkelijk de lucht in.


De vierde generatie Hyper Speed Face Cup is dun en flexibel, wat garant staat voor veel balsnelheid – ook als je het midden van het clubblad mist. Ook de woods hebben Speed Steps bovenop de kroon om de luchtweerstand te verminderen.


Het Epic Sub Zero fairwaywood heeft twee verwisselbare gewichten (22 en 3 gram), waarmee de spin 350-400 omwentelingen per minuut is te beïnvloeden 


 

* Vereiste velden

Normale prijs: € 329,00

Aanbiedingsprijs: € 249,00

2018 Callaway GBB Epic Sub Zero Fairway Woods

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van CALLAWAY en heeft alle 2017 modellen op voorraad.

Kom langs in onze winkels om proef te slaan, we kunnen alle types shaft in de clubheads zetten en zo die club vinden die het best bij uw swing past!

Wilt u proefslaan op de driving-range van Gelpenberg of Hildenberg neem contact met ons op en we regelen dit voor

 

 

Aanvullende Informatie

Merk Callaway