golfstok Gratis bezorging vanaf € 50 golfstok Unieke inruilkorting golfstok Gebruikte clubs met 1 jaar 100% nieuwgarantie golfstok Dealer van alle topgolfmerken golfstok Gediplomeerd personeel

 

2018 Callaway GBB Epic Sub Zero Drivers

SKU: 11957

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 549,00

Aanbiedingsprijs: € 399,00

Callaway introduceert twee nieuwe modellen drivers en woods: de Great Big Bertha Epic en de Great Big Bertha Epic Sub Zero. De eerste heeft een sleuf met een schuifgewicht om een draw of fade te stimuleren en richt zich op 'het grote publiek', terwijl de laatste is uitgerust met verwisselbare gewichte om de spin te optimaliseren, wat vooral de golfer met een hoge swingsnelheid zal interesseren.
Beide modellen zijn uitgerust met de nieuwe Jailbreak Technology, die zijn naam dankt aan twee lichtgewicht staven van titanium achter het clubblad. Deze verbinden de onder- en bovenkant van het clubhoofd, waardoor deze bij impact minder vervormen en je dus minder energie verliest. Het gevolg: meer balsnelheid en dus afstand.
De helft van het clubhoofd van de drivers is gemaakt van zeer sterk en dun koolstofcomposiet (triaxial carbon), wat de kroon bovenkant) en de zool extreem licht maakt. Het meeste gewicht zit dus aan de zijkanten en laag in het clubhoofd, wat de drivers zeer stabiel maakt (hoog MOI)


 De strips bovenop het clubhoofd (Speed Step Technology) verbeteren de aerodynamica, zodat je met dezelfde swingsnelheid meer clubhoofdsnelheid genereert.


Tot zover de overeenkomsten tussen de nieuwe drivers. Er zijn echter ook verschillen, die de vergevingsgezinde GBB Epic vooral geschikt maken voor de gemiddelde amateur, en de laag spinnende GBB Epic SZ voor de betere golfer.


De Epic Sub Zero heeft twee verwisselbare gewichten van 12 en 2 gram, die je voor of achter in de de zool kunt plaatsen. Het zware gewicht voorin resulteert in minimale spin (250 omwentelingen minder), terwijl je meer vergevingsgezindheid en een hogere balvlucht krijgt als je het 12-grams gewicht achterin plaatst


Beide drivers zijn uitgerust met de OptiFit aanpasbare hosel waarmee je de loft en balvlucht kunt finetunen. Ook kun je kiezen uit veel verschillende high-end shaft in verschillende gewichtsklassen (van gram).

* Vereiste velden

Normale prijs: € 549,00

Aanbiedingsprijs: € 399,00

2018 Callaway GBB Epic Sub Zero Drivers

More Views

Details

 

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van CALLAWAY en heeft alle 2017 modellen op voorraad.

 

Kom langs in onze winkels om proef te slaan, we kunnen alle types shaft in de clubheads zetten en zo die club vinden die het best bij uw swing past!

Wilt u proefslaan op de driving-range van Gelpenberg of Hildenberg neem contact met ons op en we regelen dit voor u

Aanvullende Informatie

Merk Callaway

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):