Callaway Apex19 Forged

SKU: CAF19

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-3 werkdagen

Normale prijs: € 1.200,00

Aanbiedingsprijs: € 1.035,00

Callaway Apex 5-PW Staal 2019


Eindelijk komt Callaway met de vernieuwde en verbeterde uitgave van de zo geliefde Apex serie.
Het doel van Callaway met deze nieuwe Apex serie; het combineren van traditie met de nieuwste technologie. De tijdloze uitstraling in combinatie met Face Cup en de VFT-face voor spincontrole maken de Apex het ultieme forged (gesmede) afstand ijzer voor de betere golfer (handicap van 10 of lager).


De grootste verschuiving in de nieuwe lijn is dat het hoofd niet meer uit een gesmeed deel bestaat maar uit meerdere delen, namelijk een gesmeed frame van 1025 koolstofstaal met een cupface (waarbij het clubblad om de zool en topline heen is gevouwen). De snelheid van een heel dun clubblad en een holle cavity zorgt vaak voor een probleem: een minder zacht gevoel en een 'klikkerig' geluid. De microspheres van urethaan, die in vloeibare vorm geïnjecteerd worden in de cavity, moeten dat oplossen. Dankzij het gebruik van een zogenaamd 'wolfraam' is elk ijzer uitgebalanceerd om het zwaartepunt - voor meer controle - op de juiste plek te krijgen (hoog in hoge ijzers, laag in de lage ijzers).      

Vergeleken met de vorige Apex ijzers uit 2016 zijn de korte ijzers iets compacter met minder offset. Net als in de vorige lijn is er ook een Apex Pro lijn. Deze ijzers vindt u ook in onze winkels.


Zit 1 week levertijd op deze set de demoijzers zijn in alle winkels op voorraad.

* Vereiste velden

Normale prijs: € 1.200,00

Aanbiedingsprijs: € 1.035,00

Callaway Apex19 Forged

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van CALLAWAY.

Aanvullende Informatie

Merk Callaway

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):