Callaway Rogue X Hybrid

SKU: CRHX

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 249,00

Aanbiedingsprijs: € 199,00

Callaway Rogue X Hybride Aldila Synergy Heren:


De nieuwe Callaway Rogue X Hybride heeft dezelfde baanbrekende Jailbreak technologie die ook de Epic serie populair heeft gemaakt.


De Callaway Rogue X Hybride ziet er op het eerste gezicht geweldig uit. Het heeft die moderne vorm die vertrouwen geeft en een enorme veelzijdigheid biedt, die u in staat stelt om uw bal te raken, zowel vanaf de tee, de fairway als uit die lastige rough.


Het clubblad van de hybride is gemaakt van het ultradunne, snelle en sterke Carpenter 455 roestvrij staal, die in combinatie met Jailbreak-technologie hoge balsnelheden over het clubblad produceert.


Om balsnelheden naar een ander niveau te brengen, heeft Callaway hun Face Cup-technologie gebruikt. De Face Cup-technologie helpt wanneer u de bal niet helemaal in het midden van het slagoppervlak raakt. De technologie zorgt er voor dat u toch dichter bij u beoogde doel komt en bezorgt u indrukwekkende resultaten.


 De Rogue X Hybrid die dankzij iets groter clubhoofd en een langere shaft nog meer focust op lengte.


Hocknell: 'De normale Rogue hybride is net iets groter dan de Apex, terwijl de Rogue X een soort miniatuur faiwaywood is


De Callaway Rogue X hybride is beschikbaar met de volgende shafts:  • Aldila Synergy - Gebalanceerd profielontwerp, met een regular flex + een ongelooflijke stabiliteit en impact.

  • Aldila Quaranta - Ultra lichtgewicht shaft, voor de betere golfer die op zoek is naar een maximaal gevoel.

* Vereiste velden

Normale prijs: € 249,00

Aanbiedingsprijs: € 199,00

Callaway Rogue X Hybrid

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van CALLAWAY.

Aanvullende Informatie

Merk Callaway

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):