Adams Tight Lies - 16* Stiff

SKU: 12021

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 269,00

Aanbiedingsprijs: € 89,00

Het lage profiel en de speciale zool van de Tight Lies fairwaywoods maken het makkelijker om de bal van het gras te slaan. De originele ‘Tigh Lies’ zette het merk Adams Golf halverwege de jaren ’90 op de kaart. Deze versie heeft veel van de klassieke ontwerpspecificaties – zoals een laag profiel en een zool met drie plateaus – maar is natuurlijk ook uitgerust met de Velocity Slot Technology De sleuven in de zool en kroon zorgen voor een flexibeler clubblad (volgens Adams twee keer zo ‘hot’ als het origineel) en dus meer balsnelheid.


Daarnaast bieden deze Cut –Thru Slots meer vergevingsgezindheid over het hele clubblad. ‘In de jacht op maximale afstand, worden fairwaywoods steeds vaker ‘mini-drivers’, die alleen van de tee makkelijk zijn te slaan’, aldus Justin Honea, hoofd R&D. ‘Het lage profiel van de Tight Lies (nog geen drie centimeter, red.) plaatst het zwaartepunt van de club onder het zwaartepunt van de bal, waardoor deze makkelijk de lucht in gaat. Van allerlei verschillende liggingen.’


Ook het originele zoolontwerp met drie plateaus is gebleven. Het doel: zo min mogelijk contact met de grond, zodat de woods optimaal presteren van de fairway, uit de rough, uit het zand en zelfs van kale liggingen. ‘Met de nieuwe Tight Lies hebben we een houten-3 die je kunt controleren en die bruikbaar is bij slechte liggingen', aldus staff player Tom Watson. 'Dat is alles wat je wilt. De mannenversie is standaard uitgerust met een Bassara Eagle shaft van Mitsubishi Rayon, terwijl het tourmodel een Aldila Tour Blue shaft heeft. Beide hebben een matzwarte finish, voor vrouwen is hij matgrijs.


Voor een kleine meerprijs zetten we er een nieuwe grip voor u op,  u kunt dit aangeven in onderstaand keuze-menu.

Adams Tight Lies - 16* Stiff

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van ADAMS.

Aanvullende Informatie

Merk Adams