2020 Cobra F-Max Airspeed fairwaywood ladies

SKU: cfmfl

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 229,00

Aanbiedingsprijs: € 219,00

De techniek
Allereerst is bij deze Cobra F-Max Airspeed fairwaywood de kroon (bovenzijde clubhoofd) uitgevoerd in sterk maar lichtgewicht Carbon Fiber. Hierdoor wordt de zool naar verhouding zwaarder en dus is het zwaartepunt lager. Dáárdoor zit het gewicht meer onder de bal en slaat u gemakkelijker en wat hogere, wat beter voorspelbare balvlucht.
Ook vermeldenswaardig is de nieuwe belijning op de kop om gemakkelijker en beter te kunnen oplijnen voor een rechte drive. De driver heeft een lichte offset setting waardoor afzwaaiers naar rechts enigszins onderdrukt worden (gemakkelijker dóór de bal).


Alles in het teken van vergeving
Een beetje technische hulp om de bal bij uw fairwaywood binnen de lijntjes te houden, is mooi meegenomen. Alle gebruikte techniek staat hier in het teken van de zogenaamde vergevingsgezindheid. Dankzij een laag zwaartepunt en een enorme sweetspot krijgt u veel marge om niet helemaal zuiver te hoeven raken om een rechte bal te slaan. Handig voor iedere golfer maar in het bijzonder de startende tot enigszins gevorderde golfers.

* Vereiste velden

Normale prijs: € 229,00

Aanbiedingsprijs: € 219,00

2020 Cobra F-Max Airspeed fairwaywood ladies

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van COBRA

U kunt deze fairwaywoods testen, bel naar 1 van onze winkels voor een afspraak!! Drachten: 0512- 54 66 22 Zwolle: 038- 8888 381

Aanvullende Informatie

Merk Cobra