2020 Cobra F-Max Airspeed Driver

SKU: cfmd

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 349,00

Aanbiedingsprijs: € 339,00

De techniek
Allereerst is bij deze Cobra F-Max Airspeed driver de kroon (bovenzijde clubhoofd) uitgevoerd in sterk maar lichtgewicht Carbon Fiber. Hierdoor wordt de zool naar verhouding zwaarder en dus is het zwaartepunt lager. Dáárdoor zit het gewicht meer onder de bal en slaat u gemakkelijker en wat hogere, wat beter voorspelbare balvlucht. Lichtgewicht is so-ie-so een veelgebruikte term bij deze slechts 285 gram wegende driver. Toch is de balans dusdanig dat je nog wel écht iets in je handen hebt. Niet té licht dus.
Ook vermeldenswaardig is de nieuwe belijning op de kop om gemakkelijker en beter te kunnen oplijnen voor een rechte drive. De driver heeft een lichte offset setting waardoor afzwaaiers naar rechts enigszins onderdrukt worden (gemakkelijker dóór de bal).


Alles in het teken van vergeving
Een beetje technische hulp om de bal bij uw drivers binnen de lijntjes te houden, is mooi meegenomen. Alle gebruikte techniek staat hier in het teken van de zogenaamde vergevingsgezindheid. Dankzij een laag zwaartepunt en een enorme sweetspot krijgt u veel marge om niet helemaal zuiver te hoeven raken om een rechte bal te slaan. Handig voor iedere golfer maar in het bijzonder de startende tot enigszins gevorderde golfers


Standaard uitvoering
Deze Cobra F-Max AirSpeed drivers voor heren worden standaard geleverd met vederlichte Cobra AirSpeed 40 Graphite shaft en vederlichte Lamkin REL MIDSIZE grip.

* Vereiste velden

Normale prijs: € 349,00

Aanbiedingsprijs: € 339,00

2020 Cobra F-Max Airspeed Driver

More Views

Details

Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van COBRA

U kunt deze drivers nu al reserveren, bel naar 1 van onze winkels voor de specificaties!! Drachten: 0512- 54 66 22 Zwolle: 038- 8888 381

Aanvullende Informatie

Merk Cobra

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):